Verhaal

More than a teacher

8 december, 2022 2 Minuten Onderwijs

Wie zijn de leraren waar jij les van hebt gehad? Wat is hun drijfveer uit hun (privé)leven naast leerkracht zijn? Iedereen is meer dan slechts een leraar en dat vinden wij mooi. Je bent jouw eigen persoon en dat moet je ook zeker blijven. Dit als basis gebruiken van alles wat je doet in het leven zorgt dat je vanuit jouw eigen kracht/persoon/gevoel jouw pad maakt, bewandelt en uitbouwt vol positieve energie.

Ook jij bent more than a teacher

Ook jij bent meer dan een leraar. Wellicht ben je een creative, muzikant, reiziger, coach, artiest, moeder/vader/ouder, (top)sporter, kunstenaar, vrijwilliger, LGBTQIA+, influencer, astrogirl of iemands BFF. Jij bent een mens met verschillende behoeftes en ambities en wij bij Thomas More helpen jou die te verwezenlijken en het beste in jezelf naar boven te halen. Persoonlijkheid van docenten zorgen dat niemand hetzelfde is en iedereen op zijn/haar/hun eigen manier hun persoonlijkheid stopt in het lesgeven. Alles wat jouw drijfveer is in jouw privéleven draagt bij aan het docentschap. Wij zijn benieuwd naar de mens erachter om te laten zien dat leerkracht worden veel meer is dan alleen lesgeven.

Verhalen

Wie studeren er bij ons? Wie geven les op onze pabo? En welke oud-studenten kijken terug naar een toffe en leerzame tijd op de pabo en zetten hun persoonlijke drijfveren in tijdens het lesgevenop hun basisschool? Wie zijn zij en wat maakt hen More than a teacher? Wij zijn op zoek gegaan naar de verhalen achter een groep teachers (to be) die maar al te graag wilden delen waarom zij More than a teacher zijn. Klik op de foto voor de verhalen!