Deeltijd compact

Leraar basisonderwijs 2 jaar

In het kort

Snel aan het werk in het basisonderwijs

Wanneer je de opleiding in deeltijd gaat volgen, kun je over twee jaar als afgestudeerde leerkracht basisonderwijs voor de klas staan. Maar dat is natuurlijk niet de eerste keer dat je voor de klas staat. Na het behalen van je propedeuse (1e half jaar), kun je (eventueel) aan het werk als leerkrachtondersteuner op een basisschool. Je maakt daardoor meer vlieguren waardoor je steeds steviger voor de groep komt te staan. Na twee jaar behaal je je bevoegdheid leerkracht basisonderwijs, je ontvangt dan je pabo diploma.

Je kunt de compacte deeltijd volgen als je een afgeronde bachelor of masteropleiding op zak hebt. Heb je dit niet? Dan is de drie- of vierjarige flexibele deeltijd voor jou waarschijnlijk een goede optie.

De opleiding

Iets voor jou?

De verkorte deeltijd pabo (compact) past bij jou als je al een afgeronde bachelor of master hebt of nu naast jouw huidige baan een carrièreswitch wilt maken. Het is een intensief traject waar je met medestudenten in een leerteam in korte tijd onderwijs leert ontwerpen en uitvoeren. De studie kan aansluiten bij je baan, maar dat hoeft niet. Omdat je uit zowel een dagvariant als een avondvariant kunt kiezen, is het goed te combineren met elke privésituatie. De opleiding bestaat voor minstens 50% uit zelfstudie. Dat betekent dat veel vakken/projecten van de voltijdopleiding in de deeltijdopleiding worden aangeboden als zelfstudie-onderdelen. Daardoor is de opleiding individueler van aard.

Ontdek onze pabo op de open dag

Meer over de verkorte deeltijd pabo (compact)

Flexibele opleidingsduur

De eerste fase van de opleiding betreft de modulaire fase. In deze fase is heel gestructureerd en duidelijk welke vakken gevolgd worden en hoe deze worden afgerond. In deze fase werk je toe naar de basis van het leraarschap. Na de modulaire fase volgt de kopopleiding. De duur van de kopopleiding varieert. In deze fase verdiep je je kennis en vaardigheden richting het leraarschap op startbekwaam niveau. (Hier geldt dezelfde opbouw als de flexibele deeltijd, echter is hier sprake van compacte modules.)

 

Lesdagen

Starten in september

  • Dinsdag van 08.30u – 17.00u/18.00u

Start in februari

  • Dinsdag van 08.30u – 17.00u/18.00u
    of
  • Dinsdag van 13.00u – 22.00u

* Bij het inschrijven voor de deeltijd pabo geef je je voorkeur voor een lesdag door. De indeling van de lesdagen gebeurt op basis van de inschrijvingsdatum. We streven ernaar om zoveel mogelijk rekening te houden met je wensen. Als jij je voor 1 mei hebt aangemeld, laten wij je uiterlijk 1 juni weten bij welke keuzemogelijkheid je geplaatst bent.

  • Op welke dag heb ik les?

    Deeltijd regulier (2,5 – 4 jaar)

    Start in september

    Je collegedag is dinsdag, woensdag of donderdag. Voor de ochtend-/middagvariant is de lesdag op dinsdag of woensdag van 08.30 – 17.00/18.00 uur. Voor de middag-/avondvariant is de lesdag op donderdag en heb je les van 13.00 – 22.00 uur.

    Start in februari

    Je collegedag is dinsdag of woensdag. Je hebt les van 08.30 uur tot uiterlijk 18.00 uur.

    Deeltijd compact & zij-instroom

    Start in september

    Je collegedag is dinsdag van 08.30 – 17.00u/18.00 uur.

    Start in februari

    Je collegedag is dinsdag. Je kiest tussen een dagprogramma (08.30 uur tot 17.00u/18.00 uur) of een middag-avondprogramma (13.00 uur tot 22.00 uur).

  • Hoeveel tijd kost mijn studie?

    Flexibele deeltijd (2,5 – 4 jaar)

    Per week moet je rekenen op 8 uur aan opleidingsuren (colleges), 8 uur stage en ongeveer 10 uur zelfstudie. Dat is 26 uur per week. Dit aantal uren kan hoger zijn in de toetsperiodes. Uiteraard verschilt het ook per persoon hoeveel tijd je voor de studie nodig hebt.

    Compacte deeltijd & zij-instroom

    Naast een dag college en een dag stage, moet je rekenen op een extra dag eigen studietijd. Dus ongeveer drie dagen in de week. Met name tijdens de toetsperiodes kan dit meer tijd vragen. Het is belangrijk om goed van tevoren af te wegen of dit haalbaar voor je is.

Begeleiding en ondersteuning

Vanaf de start van de pabo bij Thomas More Hogeschool hebben veel aandacht voor jouw ontwikkeling. Dit gaat van beroepsvaardigheden zoals het ontwerpen en geven van inspirerende lessen tot de begeleiding van kinderen tot jouw eigen uitdagingen en ervaringen. Je krijgt structureel feedback waardoor je je snel ontwikkelt tot een zelfstandige leerkracht en een volwaardige collega.

Toelatingseisen deeltijd pabo compact

De deeltijd compact is een pittig traject voor studenten die al (tenminste) een hbo-diploma hebben. Om te bepalen of je het in je hebt om dit traject in twee jaar succesvol af te ronden hebben we een profiel opgesteld en een intakeprocedure.

Je kunt starten met de verkorte deeltijdopleiding met:

  • een bachelor hbo/wo
  • een master hbo/wo

Voor alle deeltijdvarianten geldt dat de opleidingsvariant alleen start bij minimaal 12 toelaatbare studenten.

  • Wat is het verschil tussen de verkorte deeltijd (compact) en het zij-instroomtraject?

    De compacte deeltijd (verkorte deeltijd)  is een bacheloropleiding van twee jaar. Je studeert bij ons en loopt één dag in de week stage.

    Het zij-instroomtraject is een werken- en lerentraject waarbij je één dag colleges volgt en twee of drie dagen werkt op een school. Ook doe je hier of bij een andere school, praktijkervaring op.

    Wanneer het traject afgerond is, ontvang je een bevoegdheidsverklaring leerkracht basisonderwijs. In het geschiktheidsonderzoek kan bepaald worden dat het scholingsplan korter is dan twee jaar, maar dat hoeft niet. Je scholingsprogramma bestaat uit (delen van) de compacte deeltijdopleiding.

  • Welke toelatingstoetsen moet ik maken voor de compacte deeltijd/zij-instroomtraject?

    Je kunt alleen zij-instromen in het onderwijs of de deeltijd pabo in 2 jaar afronden als je een afgeronde hbo- en/of wo-bachelor of master hebt? Je hoeft dan geen toelatingstoetsen te maken.

    Is jouw opleiding niet toelatinggevend, maar heb je wel 210 studiepunten van een hbo-bachelor of 160 studiepunten van een WO-bachelor behaald? Dan kan je in aanmerking komen voor een toelatingsassessment tot onze compacte deeltijdopleiding. Meer informatie hierover kan je opvragen via studentzaken@thomasmorehs.nl.

    21+ traject

    Voldoe je niet aan bovenstaande vooropleidingseisen? Dan is een 21+ toets (colloquium doctum) een mogelijkheid voor toelating aan onze opleiding. Na aanmelding via Studielink geef je bij vooropleiding aan: colloquium doctum (21+ toets). Hierna ontvang je alle informatie over dit traject. Kosten 21+ traject: €150,-.

    Wij hebben geen maximum voor het toelaten van studenten. Let op: Je moet je op tijd aanmelden, doe dit voor 1 mei.

    Op www.goedvoorbereidnaardepabo.nl vind je alle informatie over toelating tot de pabo, toelatingstoetsen, oefenmateriaal en nog veel meer. Kijk ook bij onze info over de landelijke toelatingstoetsen over de CITO-toelatingstoetsen en/of het opstellen van een portfolio.

100% pabo in hartje Rotterdam

Op 300m lopen vanaf de achterkant van Rotterdam centraal staat onze hogeschool op een hele fijne en gunstige plek. Wij zijn makkelijk te bereiken met het ov, hebben een gezellig en knus gebouw met een mooi nieuw Café 80 waar je kunt chillen en eten en drinken kunt halen, fijne werkplekken en een lekker terras waar je buiten kunt zitten. We hebben ook een heel tof innovatielab en een interactieve buitentuin waar lessen kunnen worden voorbereid en worden gegeven!

Lees meer over onze pabo

TOELATING

Intake

In de verkorte deeltijdopleiding behandel je de lesstof van vier jaar in twee jaar. Je kunt je voorstellen dat dit veel inzet, motivatie en leervermogen vraagt van jou als student. Per student stellen we daarom vast of je in aanmerking komt voor vrijstellingen om het bachelor programma versneld af te ronden. Daarnaast zijn we benieuwd naar jou als persoon om te kijken of deze opleidingsvariant bij je past. In dit profiel schetsen we welke eigenschappen en vaardigheden je zou moeten hebben. Om je goed op weg te kunnen helpen met je studie, starten we met een intake.

Verkorte deeltijd (compact) | Profielschets
Lees hier welke eigenschappen en vaardigheden nodig zijn om de deeltijd pabo in twee jaar af te ronden. Herken jij jezelf erin?
Download
STAGE

Leren in praktijk

Na ongeveer een maand studie zul je voor het eerst gaan stagelopen. Je kunt een voorkeur aangeven voor de dag waarop je stageloopt, de woensdag kan echter niet als vaste stagedag gelden. We vinden het belangrijk dat je verschillende scholen ziet. Ook voor deze route geldt dat we diversiteit belangrijk vinden: verschillende scholen, in verschillende bouwen en met verschillende leeftijdsgroepen. Wij werken samen met 8 basisschoolbesturen in de regio, dus de mogelijkheden qua basisscholen om stage te lopen zijn enorm!

PRAKTISCHE INFORMATIE

De belangrijkste informatie op een rij

NA DE PABO

Doorstuderen

Ook al heb je een pabo-diploma op zak, uitgeleerd ben je nooit. Zoek je extra inspiratie voor je lessen, merk je dat je specifieke kennis mist of sta je voor een uitdaging waar je hulp bij nodig hebt? Dan kan je terecht bij onze Thomas More Academie.

Doorstuderen
FAQ

De meestgestelde vragen

Stage

Je loopt vanaf het eerste jaar stage. Hierdoor maak je snelle verbindingen tussen theorie en de praktijk en pas je real life alles toe wat je leert. En andersom.

  • Hoe ziet de stage eruit voor de deeltijd pabo?

    Flexibele deeltijd (2,5 – 4 jaar)

    Je loopt elk semester één dag per week stage op een basisschool. Wij noemen dat leren in de praktijk. In veel gevallen zal de basisschool ook al je werkomgeving zijn, bijvoorbeeld als onderwijsassistent. We vinden het belangrijk dat je verschillende scholen ziet. Vandaar dat we de mogelijkheid bieden om per jaar één semester te leren in de praktijk op je werkschool. Het andere semester leer je op een andere school. Dat kan binnen het bestuur waar je werkt. We vinden diversiteit erg belangrijk: verschillende scholen, in verschillende bouwen en met verschillende leeftijdsgroepen.

    Het eerste semester leer je in de praktijk in de groepen 4 t/m 8. Het tweede semester ook, maar dan in een andere groep en op een andere school. Heb je bijvoorbeeld het eerste semester meegelopen met groep 5, dan word je voor semester twee geplaatst in groep 4/6/7 of 8.

    Compacte deeltijd & zij-instroom

    Je loopt elk semester één dag per week stage op een basisschool. Wij noemen dat leren in de praktijk. Het is mogelijk dat de basisschool ook al je werkomgeving is, of dat een basisschool in de loop van het eerste jaar je werkomgeving wordt. Wanneer je een werkschool hebt, mag je daar ook leren in de praktijk. Maximaal één keer per jaar. Heb je bij aanvang van de opleiding al een werkschool, dan kun je daar starten met leren in de praktijk en ga je in het tweede semester naar een andere school. Je gaat in ieder geval op twee verschillende scholen werken.

    Het eerste semester leer je in de praktijk in de middenbouw (groep 4/5/6) en het tweede semester in de bovenbouw (groep 7/8). In jaar twee begin je vervolgens in de onderbouw (groep 1/2/3) en de laatste stage is een vrije keuze. Aan het einde van elk semester sta je een hele week voor je stageklas.

  • Ik wil graag stagelopen in het speciaal basisonderwijs. Wanneer mag dat?

    Bij de compacte deeltijd maak je in het eerste jaar een keuze voor het 2e jaar op basis van een oriëntatie. Wanneer je keuze valt op het speciaal basisonderwijs dan loop je stage in het 2e jaar in het speciaal basisonderwijs. Wanneer je werkschool een school is in het gespecialiseerd onderwijs, dan mag je daar ook stagelopen in het 1e jaar.

  • Mag ik zelf een school uitkiezen of zelf een stageplaats regelen?

    Wij hebben een groot netwerk met allerlei verschillende scholen waar wij goede samenwerkingsafspraken mee hebben. Dit betekent dat er goede begeleiders zijn in de scholen die het opleidingsprogramma van de pabo kennen. Je wordt op een van deze scholen geplaatst. Dat kan eventueel in je woonplaats zijn, maar dat is geen garantie. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met reistijd, waarbij we streven naar een reistijd van maximaal 1 uur. Woon je in een omgeving waar we geen samenwerkingsscholen hebben? Dan kan het zijn dat de reistijd langer is. De scholen waar wij mee samenwerken vallen onder de volgende besturen:

    • Onderwijsgroep EduMare (regio Voorne-Putten)
    • De Groeiling (Gouda en omgeving).
    • Laurentius (regio Delft, Rijswijk)
    • RVKO (regio Rotterdam en omstreken)
    • SIKO (regio Schiedam, Vlaardingen)
    • SKOP (Pijnacker en omgeving)
    • WSKO (Westland)
    • Casimir (Gouda)
    • EWMM (Monster)
  • Wat houdt Samen Opleiden in?

    Samen met ongeveer 160 basisscholen van 9 schoolbesturen in de omgeving van de Thomas More Hogeschool, hebben we een krachtige samenwerking. Met elkaar zijn we de Thomas More Opleidingsschool. We zijn voortdurend met elkaar in gesprek om de opleiding en het leren in de praktijk, zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten. Want door goed samen te werken met elkaar, leiden we alle studenten op tot de beste leraren voor Rotterdam en regio.

    Daarnaast geeft het convenant ook de garantie aan Thomas More Hogeschool dat alle studenten een stageplaats krijgen bij de aangesloten scholen van (katholiek) primair onderwijs (circa 160 scholen).

  • Op welke dag of dagen loop ik stage? En in welke groep?

    Flexibele deeltijd (2,5 – 4 jaar)

    Jaar 1: op maandag, dinsdag of donderdag (in overleg met de stageschool) en 1 keer een hele week.

    Beide semesters zijn in groep 4 t/m 8. Als je al een baan hebt bij de kleuters of groep 3 als onderwijsassistent, zul je de opdrachten moeten uitvoeren in de midden- bovenbouw. Je kunt wel je ervaring bij de kleuters of groep 3 meenemen in je proeve van bekwaamheid waarmee je een stageperiode afsluit.

    Compacte deeltijd (2 jr) en zij-instroom

    Jaar 1: op maandag of donderdag en wanneer de school en gelijke dagen principe hanteert, is de woensdag en vrijdag ook een optie. De voorkeur gaat uit naar een stage in groep 3 t/m 7 omdat de opdrachten die je krijgt daar het beste zijn uit te voeren. Gedurende het eerste jaar maak je een keuze voor jaar 2.

    Jaar 2: je hebt een keuze gemaakt in jaar 1 voor verdieping voor het jonge of het oudere kind. Je mag ook kiezen voor allebei en dan ben je 1 semester bij het oudere kind en 1 semester bij het jonge kind.

  • Mag ik op mijn oude basisschool stagelopen?

    Ja, dat mag. Vanaf het tweede semester kun je een stagevoorkeur opgeven. Wel vinden we het belangrijk dat je ruime ervaring opdoet. Daarom adviseren we om stage te lopen op scholen waar je nog niet bekend (mee) bent.

Landelijke toelatingsvoorwaarden

Als leraar moet je goed voorbereid zijn, sterk in je schoenen staan en om kunnen gaan met alle verschillende kinderen. Daarom zijn er landelijke toelatingsvoorwaarden voor de pabo. Wij helpen je om je voor te bereiden op de toelatingstoetsen en op de studie zelf.

  • Wat is het verschil tussen de verkorte deeltijd (compact) en het zij-instroomtraject?

    De compacte deeltijd (verkorte deeltijd)  is een bacheloropleiding van twee jaar. Je studeert bij ons en loopt één dag in de week stage.

    Het zij-instroomtraject is een werken- en lerentraject waarbij je één dag colleges volgt en twee of drie dagen werkt op een school. Ook doe je hier of bij een andere school, praktijkervaring op.

    Wanneer het traject afgerond is, ontvang je een bevoegdheidsverklaring leerkracht basisonderwijs. In het geschiktheidsonderzoek kan bepaald worden dat het scholingsplan korter is dan twee jaar, maar dat hoeft niet. Je scholingsprogramma bestaat uit (delen van) de compacte deeltijdopleiding.

  • Ons 21+-traject bestaat uit de volgende toetsen:
    • Toelatingstoets aardrijkskunde (Cito)
    • Toelatingstoets geschiedenis (Cito)
    • Toelatingstoets natuur en techniek (Cito)
    • Landelijke reken- en wiskundetoets
    • Interne taaltoets
    • Buitenlands diploma? Taalassessment

    Belangrijke informatie voor toelating via het 21+-traject:

    • Je bent op 1 september of 1 februari 21 jaar of ouder.
    • Je hebt je voor 1 mei (instroom september) of 1 december (instroom februari) aangemeld voor het 21+ traject op Thomas More Hogeschool via Studielink.nl.
    • Je moet alle drie de toelatingstoetsen (aardrijkskunde, geschiedenis en natuur & techniek) vóór 31 augustus (instroom september) of vóór 31 januari (instroom februari) één keer hebben gemaakt.

    Wij ondersteunen je waar nodig bij de toelatingstoetsen en de voorbereiding op de studie. Lees hier meer.

  • Welke toelatingstoetsen moet ik maken voor de compacte deeltijd/zij-instroomtraject?

    Je kunt alleen zij-instromen in het onderwijs of de deeltijd pabo in 2 jaar afronden als je een afgeronde hbo- en/of wo-bachelor of master hebt? Je hoeft dan geen toelatingstoetsen te maken.

    Is jouw opleiding niet toelatinggevend, maar heb je wel 210 studiepunten van een hbo-bachelor of 160 studiepunten van een WO-bachelor behaald? Dan kan je in aanmerking komen voor een toelatingsassessment tot onze compacte deeltijdopleiding. Meer informatie hierover kan je opvragen via studentzaken@thomasmorehs.nl.

    21+ traject

    Voldoe je niet aan bovenstaande vooropleidingseisen? Dan is een 21+ toets (colloquium doctum) een mogelijkheid voor toelating aan onze opleiding. Na aanmelding via Studielink geef je bij vooropleiding aan: colloquium doctum (21+ toets). Hierna ontvang je alle informatie over dit traject. Kosten 21+ traject: €150,-.

    Wij hebben geen maximum voor het toelaten van studenten. Let op: Je moet je op tijd aanmelden, doe dit voor 1 mei.

    Op www.goedvoorbereidnaardepabo.nl vind je alle informatie over toelating tot de pabo, toelatingstoetsen, oefenmateriaal en nog veel meer. Kijk ook bij onze info over de landelijke toelatingstoetsen over de CITO-toelatingstoetsen en/of het opstellen van een portfolio.

Studiekosten

Ieder betaal je collegegeld. Hoe hoog dit bedrag is, lees je hier.

  • Wat is het (wettelijke) collegegeld van de compacte deeltijd?

    Voor het studiejaar met de start in februari (tot september) 2024, is het wettelijke collegegeld vastgesteld op een bedrag van €1.111,81,-. Start je in september 2024? Dan is het wettelijke collegegeld vastgesteld op € 2.084,-.

    Meer informatie over het collegegeld vind je op deze pagina.

  • Wat is het (wettelijke) collegegeld van 2023-2024?

    Voor studiejaar 2023-2024 gelden de volgende tarieven:

    Voltijd

    • Wettelijk collegegeld: € 2.314,-
    • Halvering collegegeld: € 1.157,-
    • Instellingscollegegeld*: € 8.112,-

    Deeltijd

    • Wettelijk collegegeld: € 1.906,-
    • Halvering collegegeld: € 953,-
    • Instellingscollegegeld*: € 8.112,-

    * geldt alleen voor studenten die al een afgeronde hbo- of wo-bachelor hebben in de zorg en/of onderwijs.

    Je betaalt collegegeld in één keer of in tien maandelijkse termijnen. Heb je je digitale machtiging afgegeven via Studielink.nl en schrijf je je voor 1 september toch uit? Dan betaal je geen collegegeld.

  • Wanneer wordt het collegegeld afgeschreven?

    Als je ervoor kiest om het bedrag in één keer te betalen, dan schrijven we het bedrag aan het einde van de startmaand af. Start je in september, dan schrijven we rond 26 september het bedrag af van je rekening. Start je in februari, dan schrijven we rond 26 februari het bedrag af van je rekening.

    Betaal je het collegegeld in termijnen? Dan schrijven het elke maand rond de 26ste af.

Open dagen

Benieuwd naar jouw reis tot leerkracht bij onze pabo? Ontdek het zelf tijdens de volgende open dag. Onze hogeschool is dan een speelveld van experiences, voorlichtingen een pabo markt en nog veel meer. Je vindt ons op 300 meter van Rotterdam Centraal Station. Wij vinden het gevoel dat je bij een hogeschool moet hebben heel belangrijk, dus voel je welkom, kom langs en stel al jouw vragen aan studenten en docenten. Tot snel!

  • Wanneer zijn de open dagen?

    Rotterdam heeft werk voor leraren basisonderwijs! Wil je weten wat er mogelijk is met een pabo-diploma en hoe onze opleiding eruit ziet? Ontdek het op onze open dagen! Onze hogeschool is dan een speelveld met experiences, muziek, eten, stands en nog veel meer. Ook kun je verschillende voorlichtingen volgen en ontmoet je (oud-)studenten, docenten en leerkrachten uit het werkveld. Ze zijn er om hun ervaringen met je te delen en al jouw vragen te beantwoorden. Hoe zit het bijvoorbeeld met die baangarantie? Is er behalve lesgeven nog meer mogelijk in het onderwijs?

    Voel je welkom en meld je aan voor de volgende open dag!

    • Zaterdag 19 oktober 2024 – 10.00u – 13.00u
    • Woensdag 4 december 2024 – 17.00u – 20.00u
    • Zaterdag 8 februari 2025 – 10.00u – 13.00u
    • Zaterdag 5 april 2025 – 10.00u – 13.00u
    • Woensdag 4 juni 2025  – 18.30u – 20.30u

     

Inschrijven

Ben je er helemaal uit dat je bij ons wilt studeren? Dan hoef je nog maar 1 ding te doen en dat is je inschrijven! Dit vinden we heel tof natuurlijk en helpen je als je nog vragen hebt over het proces! Lees hier meer en schrijf je in!

  • Wat is het verschil tussen de verkorte deeltijd (compact) en het zij-instroomtraject?

    De compacte deeltijd (verkorte deeltijd)  is een bacheloropleiding van twee jaar. Je studeert bij ons en loopt één dag in de week stage.

    Het zij-instroomtraject is een werken- en lerentraject waarbij je één dag colleges volgt en twee of drie dagen werkt op een school. Ook doe je hier of bij een andere school, praktijkervaring op.

    Wanneer het traject afgerond is, ontvang je een bevoegdheidsverklaring leerkracht basisonderwijs. In het geschiktheidsonderzoek kan bepaald worden dat het scholingsplan korter is dan twee jaar, maar dat hoeft niet. Je scholingsprogramma bestaat uit (delen van) de compacte deeltijdopleiding.

  • Waar kun je je inschrijven en tot wanneer?

    Je schrijft je in voor onze opleidingen via www.studielink.nl.

    Om te starten met het zij-instroomtraject in september moet je je uiterlijk voor 1 mei 2025 inschrijven. Het bestuur waar je het zij-instroomtraject gaat doen, doet bij ons het verzoek voor een geschiktheidsonderzoek. Ook hiervoor gelden deze data.

  • Wat gebeurt er na mijn inschrijving?

    Na je inschrijving via Studielink ontvang je van ons per mail alle informatie om je inschrijving definitief te maken, inclusief een link naar onze onboardingspagina waar je alles vindt, van informatie over de toelatingstoetsen tot boekenlijsten.

    Kom je als zij-instromer of als Echt Onderwijzer studeren aan onze compacte deeltijdopleiding? Laat dit dan weten aan Studentzaken via studentzaken@thomasmorehs.nl.

Direct aanmelden of meer informatie

Deeltijd PABO Voltijd PABO
Chantal & Madeleine

Chantal & Madeleine

Studentzaken