THOMAS MORE ACADEMIE

Doorontwikkeling in je carrière

Ook al heb je een pabo-diploma op zak, uitgeleerd ben je nooit. Zoek je extra inspiratie voor je lessen, merk je dat je specifieke kennis mist of sta je voor een uitdaging waar je hulp bij nodig hebt? Dan kan je terecht bij onze Thomas More Academie.

Onze academie biedt nascholingsaanbod dat inspeelt op jouw persoonlijke leervragen en maatschappelijke uitdagingen. Van een last-minute inspiratie-avond tot een post-hbo opleiding; met de Thomas More Academie kies je voor persoonlijke groei.

Bekijk het hele aanbod

Bekijk het nieuwe cursusaanbod

Bekijk het aanbod 2023-2024
MASTER

Master Passend Meesterschap

Doorstuderen na je diploma? Dat kan met een master. Bijvoorbeeld met onze master Passend Meesterschap. In twee jaar tijd ontwikkel je je tot een expert die om kan gaan met de meest uitdagende situaties. Je leert onder andere hoe je de leeromgeving zo optimaal mogelijk kunt inrichten voor leerlingen en hoe zij hun eigen waardevolle bijdrage kunnen leveren. Ook leer je hoe je sterke kanten van collega’s, ouders en externe experts inzet en passend onderwijs aan alle leerlingen biedt.

Meer informatie
POST HBO

Specialiseren op jouw interessegebied

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in jouw professionele ontwikkeling? Wil je de expert in jezelf aanwakkeren? Volg dan een post-hbo opleiding bij Thomas More Academie. Wat dacht je van de post-hbo opleiding Rekencoördinator, Specialist Begaafdheid of Innovatie en digitale didactiek? Til jouw expertise naar een hoger niveau en breng een verandering teweeg in de hele school. Voor ieders talent binnen het onderwijs hebben we een passende opleiding.

Bekijk alle post-hbo opleidingen
INSPIRATIE

Snel up-to-date

Om je in korte tijd een enorme lading inspiratie te geven, heeft Thomas More Academie ook een wisselend programma met kortdurend aanbod. Denk bijvoorbeeld aan masterclasses, webinars, workshops en lezingen. De onderwerpen van deze bijeenkomsten lopen enorm uiteen, maar spelen altijd in op de actualiteit. Denk aan een Masterclass Mindfulness waarbij je tools krijgt die je dezelfde avond nog kunt toepassen om je veerkracht te ondersteunen. In hands-on workshops ontwikkel je samen onderwijs, dat je de volgende dag nog in je eigen praktijk kunt toepassen. En tijdens Kampvuursessies gaan we de dialoog met elkaar aan en wisselen we van perspectief. Zo is er voor ieder wat wils.

Join In
ALUMNI

Blijf met elkaar in contact

Ontmoeten. Inspireren. Doorleren. Dat zijn de drie centrale pijlers van ons alumni-programma. We organiseren regelmatig interessante kennissessies, borrels en ontmoetingen. Ook delen we lesideeën en bieden we de mogelijkheid om ervaringen met anderen uit te wisselen. Het alumni-programma is voor iedereen met een diploma van Thomas More Hogeschool. Het maakt niet uit of je lang geleden bent afgestudeerd of net klaar bent.

  • De nieuwste ontwikkelingen in het onderwijs;
  • Kennissessies, borrels en ontmoetingen;
  • Doorstudeermogelijkheden, cursussen en kennissessies via onze Academie;
  • Leuke lesideeën;
  • Ervaringen van andere oud TMH-studenten.

Benieuwd naar ons alumni-programma? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks/maandelijks onze alumni-updates.