Heb je tenminste een mbo4-opleiding en wil je niet de hele pabo-opleiding doen? Dan is LevelUp misschien wel iets voor jou. Bij dit programma volg je in je eigen tempo en passend bij jouw talent vakken van de deeltijdopleiding in losse modules als cursist. Het maakt niet uit of je al in het onderwijs werkt of juist vanuit een andere branche wilt overstappen naar het basisonderwijs. Zo groei je stapsgewijs door binnen het basisonderwijs.

Jij bepaalt!

Wil je professionaliseren op pedagogisch en didactisch gebied of wil je eerst weten of studeren aan de pabo voor jou wat is? Dan kun je met LevelUp losse modules volgen die passen bij jouw persoonlijke situatie en talent. Je kunt je eigen pad uitstippelen en zelf bepalen of je het bij deelcertificaten wil houden of toch liever wil doorstromen naar de flexibele deeltijd pabo. Daarmee werk je doelgericht aan je eigen ontwikkeling en een beter salaris.

Het LevelUp programma start altijd met de modules pedagogiek. De onmisbare basis in het werken met kinderen. In 2 jaar tijd volg je 4 modules pedagogiek & algemene didactiek (=basislevel). In aanvulling hierop kun je je scholen in de leergebieden Taal, Rekenen/wiskunde, Wereldoriëntatie, Kunstzinnige Oriëntatie, ICT en mediawijsheid en (bij voldoende animo) Bewegingsonderwijs en Engels.

Lees meer op de LevelUp site

Stippel je eigen pad uit

Je werkt al in het onderwijs

Je werkt al als onderwijsassistent of als leraarondersteuner in het onderwijs, maar je wilt je verder ontwikkelen. Je weet dat je het kan en je wilt meer verantwoordelijkheid en een bijbehorend salaris. Een deeltijdstudie vraagt op dit moment te veel van je tijd en inzet. Herkenbaar? Dan zit je goed bij LevelUp! Stippel je eigen pad uit en bepaal zelf hoeveel tijd je wilt besteden aan je opleiding.

Je werkt nu niet in het onderwijs

Als je een mbo-4 vooropleiding hebt en de overstap wilt maken naar het onderwijs, is LevelUp interessant. Het maakt niet uit als je totaal iets anders gestudeerd hebt. We vinden jouw motivatie en persoonlijkheid het belangrijkst. De rest leer je vanzelf.

Je kunt gewoon blijven werken in je huidige werk maar we vinden het wel belangrijk dat je gaat leren in praktijk dus loop je 1 dag per week stage. Die leuke stageplek zoek je zelf maar we kunnen je hier natuurlijk bij helpen. Zo combineer je leren met ervaring opdoen in de praktijk en werk je doelgericht aan je eigen ontwikkeling.

Lees meer op de Levelup site

Welke LevelUp route past bij jouw vooropleiding?

Je hebt een mbo-4 diploma

Je hebt een afgeronde mbo4-opleiding (alle richtingen) en ontwikkelt je stapsgewijs van onderwijsassistent naar Educatief Professional op één of meerder vakgebieden. Je zet zelf je route uit, kiest je eindniveau en studeert in je eigen tempo.

LevelUp Regulier

Je hebt een afgeronde hbo/wo bachelor

Ben je reeds in het bezit van een afgeronde hbo- of wo-opleiding dan kun je deelnemen aan de LevelUp compact route. LevelUp compact is afgestemd op de modules van de verkorte deeltijd pabo (compact).

LevelUp Compact

Direct aanmelden of meer informatie

Neem contact op