Al onze opleidingen

Er zijn verschillende routes om leerkracht in het basisonderwijs te worden, maar ongeacht jouw persoonlijke situatie, wij hebben een route die bij jou past!

Kom gezellig langs op de volgende open dag

Voel je welkom en kom langs!

Studeren aan Thomas More Hogeschool

Studeren aan Thomas More Hogeschool

Thomas More Hogeschool is specialist in het opleiden van leraren voor het basisonderwijs. We zijn een persoonlijke en innoverende pabo in hartje Rotterdam. Wij durven het anders te doen, denken niet in hokjes en bieden een plek waar nieuwe en creatieve ideeën ontstaan en uitdagingen worden getackeld. Samen overbruggen we scheidslijnen en willen we van betekenis zijn. Zo leiden wij je op tot een leraar die de wereld nodig heeft.

Meer over ons

Quotation mark

Tijdens de eerste open dag die ik bezocht kwam ik erachter dat Thomas More Hogeschool bij mij past. Ik voelde mij hier op mijn gemak door de kleinschaligheid en de fijne sfeer in de school. Hierdoor was mijn keuze meteen gemaakt om in te schrijven bij de pabo.

Johanna van Driel - Student voltijd pabo

De belangrijkste reden om voor de lerarenopleiding basisonderwijs te kiezen, was voor mij omdat je als leerkracht bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Je staat aan het begin van de ontwikkeling en bent de basis voor hun verdere (school)loopbaan. De toekomst van de leerlingen begint bij jou en dat geeft mij iedere dag weer ongelofelijk veel energie!

Nisrine Ouchan - Student voltijd pabo

Het fijne aan Thomas More Hogeschool vind ik dat er veel gedaan wordt om de studie interessant te houden. Je volgt niet alleen colleges maar werkt ook aan projecten en gaat op excursies. Ook op de pabo zelf hangt er een fijne sfeer. Docenten die een praatje met je maken en Café 80 vol gezelligheid!

Xanne van Wingerden - Student voltijd pabo

Ik help kinderen graag met hun ontwikkeling, zowel mentaal, op vakgebied als sportief. De combinatie kennisoverdracht en spelenderwijs ontspannen door inspannen spreekt mij erg aan. Thomas More Hogeschool geeft mij hierin de mogelijkheid om te groeien.

Jennifer de Waal - Student voltijd pabo

Het was een grote stap van de havo naar het hbo. Je werkt veel zelfstandiger. Met de begeleiding hier op de opleiding zit ik nu helemaal op mijn plek!

Lisa Nederhand - Student voltijd pabo

Johanna van Driel

Student voltijd pabo

Nisrine Ouchan

Student voltijd pabo

Xanne van Wingerden

Student voltijd pabo

Jennifer de Waal

Student voltijd pabo

Lisa Nederhand

Student voltijd pabo