AANMELDEN

Meld je aan voor de open dag die jou uitkomt

Wat vinden we het fijn jou op onze pabo te ontvangen tijdens open dagen en avonden! We hebben een tof nieuw programma klaar staan. Onze hogeschool zal een speelveld worden met experiences, muziek, stands, eten, drinken en activiteiten. Zo kom jij te weten hoe jouw reis naar leerkracht basisonderwijs eruit komt te zien bij ons. Wij vinden het gevoel dat je bij een school moet hebben heel belangrijk, dus voel je welkom, kom langs en stel al jouw vragen aan studenten en docenten. Tot snel!

Open dagen pabo 2022-2023

Wil jij leraar basisonderwijs worden en meer impact hebben op de maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in hartje Rotterdam. Je wordt deel van onze community en MORE than a teacher! We kennen elkaar, zijn er voor elkaar en helpen elkaar het meeste uit de opleiding te halen. Met de verschillende specialisatie mogelijkheden kun je de diepte en verbreding zoeken en word je een maker van de toekomst. Onze gezamenlijke missie is om optimale onderwijskansen voor alle kinderen en generaties te bieden en we zouden het mooi vinden als je bij ons aansluit. We durven de status quo uit te dagen en zoeken naar nieuwe creatieve oplossingen.

Kom persoonlijk kennismaken in onze hogeschool tijdens onze open dag, want het echte Thomas More gevoel ervaar je het beste in real life!

Dit jaar openen we onze deuren op:

  • Zaterdag 15 oktober 2022 – 10.00u – 13.00u
  • Woensdag 7 december 2022 – 17.00u – 20.00u
  • Zaterdag 4 februari 2023 – 10.00u – 13.00u
  • Zaterdag 1 april 2023 – 10.00u – 13.00u
  • Woensdag 7 juni 2023  – 18.30u – 20.30u

Voel je welkom en meld je aan!

doodle-thomas

LOCATIE

100% pabo in hartje Rotterdam

Thomas More Hogeschool is een hogeschool en een community. Omdat we alleen gefocust zijn op de pabo delen jij en je medestudenten de passie voor het lesgeven en is de drempel om met elkaar te kletsen, ervaringen te delen en van elkaar te leren laag. Als je bij ons studeert, ontmoet je studenten van alle routes. En ook onderwijsprofessionals en schoolleiders uit het werkveld die zich verder professionaliseren kom je tegen in het gebouw.

Je vindt ons op 300 meter van Rotterdam Centraal Station. Ideaal dus als je van plan bent met het OV te komen. Maar ook met de auto zijn we goed te bereiken met genoeg betaalde parkeermogelijkheden in de omgeving (zone 700). Of kom lekker op de fiets/scooter. Je kunt ze voor de deur kwijt.