AANMELDEN

Meld je aan voor de open dag die jou uitkomt

As we speak leggen we de laatste hand aan de planning van onze open dagen. Wil je op de hoogte gehouden worden wanneer je je kunt aanmelden voor de open dag van jouw keuze? Laat dan hieronder je gegevens achter.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
We gebruiken je e-mailadres om je te informeren over de open dag.

Open dagen pabo 2024-2025

Wil jij leraar basisonderwijs worden en meer impact hebben op de maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in hartje Rotterdam. Je wordt deel van onze community en MORE than a teacher! We kennen elkaar, zijn er voor elkaar en helpen elkaar het meeste uit de opleiding te halen. Met de verschillende specialisatie mogelijkheden kun je de diepte en verbreding zoeken en word je een maker van de toekomst. Onze gezamenlijke missie is om optimale onderwijskansen voor alle kinderen en generaties te bieden en we zouden het mooi vinden als je bij ons aansluit. We durven de status quo uit te dagen en zoeken naar nieuwe creatieve oplossingen.

Kom persoonlijk kennismaken in onze hogeschool tijdens onze open dag, want het echte Thomas More gevoel ervaar je het beste in real life!

De data voor 2024-2025 vind je hier zodra ze bekend zijn. Wil je een seintje ontvangen zodra ze bekend zijn? Laat dan hier je e-mailadres achter, dan houden we je op de hoogte.

Voel je welkom en meld je aan!

doodle-thomas

LOCATIE

100% pabo in hartje Rotterdam

Je vindt ons op 300 meter van Rotterdam Centraal Station. Ideaal dus als je van plan bent met het OV te komen. Maar ook met de auto zijn we goed te bereiken met genoeg betaalde parkeermogelijkheden in de omgeving (zone 700). Of kom lekker op de fiets/scooter. Je kunt ze voor de deur kwijt.

Quotation mark

Tijdens de eerste open dag die ik bezocht kwam ik erachter dat Thomas More Hogeschool bij mij past. Ik voelde mij hier op mijn gemak door de kleinschaligheid en de fijne sfeer in de school. Hierdoor was mijn keuze meteen gemaakt om in te schrijven bij de pabo.

Johanna van Driel - Student voltijd pabo

Ik vond met name de connectie met kinderen zó vet. De vragen die je krijgt, de grote glimlach als iets goed gaat. Het is fantastisch om kinderen handvatten aan te reiken in het leven. Daarom besloot ik me in te schrijven voor de deeltijd pabo.

Lars Bleijenberg - Student deeltijd pabo

De belangrijkste reden om voor de lerarenopleiding basisonderwijs te kiezen, was voor mij omdat je als leerkracht bijdraagt aan de ontwikkeling van kinderen. Je staat aan het begin van de ontwikkeling en bent de basis voor hun verdere (school)loopbaan. De toekomst van de leerlingen begint bij jou en dat geeft mij iedere dag weer ongelofelijk veel energie!

Nisrine Ouchan - Student voltijd pabo

Wat mij aantrok was voornamelijk dat de hogeschool een kleinere school was. Ik ben erg blij met mijn keuze, het is gezellig en je leert snel iedereen kennen. Zo ook de docenten waar je elk moment van de dag even binnen kan stappen.

Tessa de Vroomen - Student voltijd pabo

Ik ben heel goed ontvangen op Thomas More. Dat begon al bij de open dag, toen ik persoonlijk werd aangesproken door een Godsdienst docent, die aangaf dat ook ik welkom was en juist diversiteit belangrijk is. Hierdoor voelde ik mij echt geaccepteerd, wat voor mij doorslaggevend was om voor deze hogeschool te kiezen! Maar ook de kleinschaligheid en korte lijntjes vind ik super fijn!

Wissam Astitou - Student deeltijd pabo

Johanna van Driel

Student voltijd pabo

Lars Bleijenberg

Student deeltijd pabo

Nisrine Ouchan

Student voltijd pabo

Tessa de Vroomen

Student voltijd pabo

Wissam Astitou

Student deeltijd pabo