Wat is een student buddy?

Onze voltijd studenten van jaar 1, 2 en 3 staan klaar om al jouw vragen over het studeren bij Thomas More te beantwoorden. Je hebt persoonlijk contact met één van onze studenten over de mail, telefoon of Whatsapp. Dus lekker laagdrempelig en met iemand van je eigen leeftijd waarmee je ervaringen kunt uitwisselen en die alles in detail kan vertellen over voorbereidingen, stage, toelatingstoetsen, reistijd, minoren, boeken en nog veel meer! Ongeacht of je nog op de middelbare school zit, een mbo-opleiding of een hele andere hbo-opleiding doet/deed, wij proberen zo goed mogelijk een match te maken met een student op basis van onder andere je vooropleiding en woonplaats.

Kom naar de buddy avond

Dit jaar organiseren we voor het eerst 2 buddyavonden. Op deze avond kun je jouw buddy in real life ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Verwacht bites, drinks en info die je verder helpt in het maken van jouw studiekeuze.
Naam(Vereist)
Op dit e-mailadres ontvang je de aanmeldbevestiging.
Ik kom op:(Vereist)

Nice, dat wil ik!

Via de knop hieronder kom je bij het inschrijfformulier terecht waar we met een paar vragen iets meer over jou leren, waardoor we je goed kunnen matchen met 1 van onze studenten.

Ik wil een buddy

Andere leuke events

Quotation mark

Ik help kinderen graag met hun ontwikkeling, zowel mentaal, op vakgebied als sportief. De combinatie kennisoverdracht en spelenderwijs ontspannen door inspannen spreekt mij erg aan. Thomas More Hogeschool geeft mij hierin de mogelijkheid om te groeien.

Jennifer de Waal - Student voltijd pabo