fbpx

Updates richtlijnen en maatregelen rondom het coronavirus

Corona homepage banner min 2

Update 20 april 2021 - heropening hbo per 26 april

Vanavond in de persconferentie is aangekondigd dat het hbo daadwerkelijk weer kan heropenen per maandag 26 april. We hebben besloten dat we die week vóór de meivakantie wel een beperkt aantal activiteiten fysiek organiseren in het gebouw, maar het echte 'blended' rooster, met fysieke lessen maar ook nog veel online, start na de vakantie per 10 mei. Na een lange periode (sinds 14 december!!) met alleen toetsing en zelfstudie in het gebouw, kunnen we elkaar eindelijk weer in real life ontmoeten.

Via SURF worden gratis zelftests beschikbaar gesteld voor studenten en medewerkers van het hoger onderwijs. Meer informatie hierover verwachten we de komende dagen. We zullen een beroep doen op studenten en medewerkers om zichzelf regelmatig te testen voordat ze naar TMH komen, naast de geldende maatregelen zoals afstand houden, handen wassen en het dragen van een mondkapje. 

Wat hetzelfde blijft is dat jullie natuurlijk welkom zijn in het gebouw voor zelfstudie. Studenten die de afgelopen tijd op TMH zijn geweest voor toetsen, hebben kunnen zien dat de verbouwing vrijwel gereed is en het is echt heel mooi geworden. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de buitenterrassen en de nieuwe 'caféruimte' op de eerste verdieping. 

We kijken uit naar jullie komst én we weten tegelijkertijd dat sommigen het ook spannend vinden om weer naar het gebouw te komen voor fysiek onderwijs. Laten we de komende tijd zorgvuldig met elkaar omgaan en de regels respecteren zodat ieder van ons zich veilig kan voelen. En vooral ook: genieten van de ontmoeting na zo lange tijd online.

De volgende punten zijn nog steeds belangrijk in onze hogeschool:
 • Het dragen van mondkapjes in het gebouw is verplicht op de momenten dat je je verplaatst door de gangen en ruimtes. Dat betekent: mondkapje op totdat je hebt plaatsgenomen in een lokaal of werkruimte.
 • Houd afstand
 • En lees het onderstaande schema van de GGD hieronder voor meer informatie

Voor dit moment wensen we iedereen succes bij de toetsen en sterkte om het deze weken nog vol te houden met alle beperkingen en aandacht te hebben voor medestudenten die het moeilijk hebben. We kijken uit naar een jaar waarin we elkaar hopelijk weer vaker mogen zien!

Klik op de afbeelding hieronder om de poster te lezen

1727 2002 Richtlijnen Corona in het Onderwijs A3 groen4

 

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter