Agenda

Deeltijd

22 mei 2024 19:00 - 21:00 Rotterdam
Ik kom proefstuderen

Hoe is het om bij Thomas More te studeren? Hoe geven de docenten les en past het beroep bij je?

Op deze vragen krijg je 22 mei 2024 weer antwoord tijdens de proefstudeeravond! We hebben mooi programma voor je samengesteld met keuze uit een infosessie, colleges en er is genoeg ruimte voor al jouw vragen. Na deze avond weet jij hoe studeren op Thomas More Hogeschool is. En heel belangrijk: dan heb je er ook echt een gevoel bij of jij de leerkracht van de toekomst bent!

Meld je aan

Met de proefstudeeravond helpen we jou om de juiste studiekeuze te maken. Je ontdekt of de studie en onze pabo bij jou passen, of je de juiste kennis en vaardigheden bezit en de opleiding aansluit bij jouw toekomstbeeld.
1Over proefstuderen
2Over je vooropleiding
3Over jou
Hidden
Heb je interesse in voltijd of deeltijd proefstuderen?

Wat kun je verwachten?

  • Sfeerproeven om vakken en de hogeschool te leren kennen
  • Studenten en docenten die al je vragen kunnen beantwoorden
  • Een kans om je medestudenten te ontmoeten

doodle love

Meld je hier aan
LOCATIE

100% pabo in hartje Rotterdam

Thomas More Hogeschool is een hogeschool en en community. Omdat we alleen gefocust zijn op de pabo delen jij en je medestudenten de passie voor het lesgeven en is de drempel om met elkaar te kletsen, ervaringen te delen en van elkaar te leren laag. Als je bij ons studeert, ontmoet je studenten van alle routes. En ook onderwijsprofessionals en schoolleiders uit het werkveld die zich verder professionaliseren kom je tegen in het gebouw.

Je vindt ons op 300 meter van Rotterdam Centraal Station. Ideaal dus als je van plan bent met het OV te komen. Maar ook met de auto zijn we goed te bereiken met genoeg betaalde parkeermogelijkheden in de omgeving (zone 700). Of kom lekker op de fiets/scooter. Je kunt ze voor de deur kwijt.