Agenda

Voltijd en deeltijd

5 juni 2024 18:30 - 20:30 Rotterdam
Ik kom naar de open dag

Ontdek jouw toekomst op onze open avond!

Wil jij leraar basisonderwijs worden en meer impact hebben op de maatschappelijke uitdagingen waar we voor staan, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in hartje Rotterdam. Je wordt deel van onze community en more than a teacher! We kennen elkaar, zijn er voor elkaar en helpen elkaar het meeste uit de opleiding te halen. Met de verschillende specialisatie mogelijkheden kun je de diepte en verbreding zoeken en word je een maker van de toekomst. Onze gezamenlijke missie is om optimale onderwijskansen voor alle kinderen en generaties te bieden en we zouden het mooi vinden als je bij ons aansluit. We durven de status quo uit te dagen en zoeken naar nieuwe creatieve oplossingen.

Kom persoonlijk kennismaken in onze hogeschool tijdens onze open avond, want het echte Thomas More gevoel ervaar je het beste in real life!

Tot snel!

doodle-thomas

Aanmelding

Kom naar de open avond

Benieuwd naar jouw reis tot leerkracht bij onze pabo? Ontdek het tijdens de open avond. Onze hogeschool is dan een speelveld van experiences, voorlichtingen, een pabo markt en nog veel meer. Je vindt ons op 300 meter van Rotterdam Centraal Station. Voel je welkom en meld je aan!

Wat kun je verwachten?

  • Een rondleiding
  • Heel veel sfeer proeven
  • Experiences door heel de school
  • Presentaties
  • Studenten en docenten die al je vragen kunnen beantwoorden
  • Leerkrachten uit het werkveld die vertellen over hun ervaringen

Tessa nam de vorige open dag iedereen live op Instagram mee door onze hogeschool om vanuit huis al een goed beeld te krijgen! Loop je mee?

doodle love

LOCATIE

100% pabo in hartje Rotterdam

Thomas More Hogeschool is een hogeschool en en community. Omdat we alleen gefocust zijn op de pabo delen jij en je medestudenten de passie voor het lesgeven en is de drempel om met elkaar te kletsen, ervaringen te delen en van elkaar te leren laag. Als je bij ons studeert, ontmoet je studenten van alle routes. En ook onderwijsprofessionals en schoolleiders uit het werkveld die zich verder professionaliseren kom je tegen in het gebouw.

Je vindt ons op 300 meter van Rotterdam Centraal Station. Ideaal dus als je van plan bent met het OV te komen. Maar ook met de auto zijn we goed te bereiken met genoeg betaalde parkeermogelijkheden in de omgeving (zone 700). Of kom lekker op de fiets/scooter. Je kunt ze voor de deur kwijt.