Inschrijven bij Thomas More

Aanmeldprocedure

Welkom bij Thomas More Hogeschool! Leuk dat we je als toekomstige student mogen verwelkomen. Het aanmelden voor de opleiding leraar basisonderwijs aan Thomas More Hogeschool regel je snel en gemakkelijk via Studielink. Tot 1 mei kun je een verzoek tot inschrijving doen bij Studielink. Als je er recht op hebt kun je studiefinanciering aanvragen bij DUO. Dit zijn dus twee verschillende processen.

 • Om je bij Studielink in te kunnen schrijven, heb je een DigiD nodig.

  Als je nog niet in het bezit bent van een DigiD vraag dit dan zo snel mogelijk aan.

  Tussen het aanvragen van een DigiD en het ontvangen van een activeringscode kunnen vijf werkdagen zitten.

 • Zodra je bent ingelogd, ga je verder met het invoeren van je persoonsgegevens en het invoeren van je vooropleidingen.

  Let op dat je een correcte diplomadatum invult!

 • Je volgende actie is het indienen van een verzoek tot inschrijving.

  Je dient je aan te melden voor 1 mei!

  Hiervoor selecteer je Thomas More Hogeschool-> Leraar Basisonderwijs.

 • Nadat je een verzoek tot inschrijving hebt gedaan, ontvang je een mail met daarin een ontvangstbevestiging en je studentnummer.

  Je kunt je aanmelding nog intrekken of wijzigen via Studielink tot en met augustus.

  Let op dat je de betaalwijze op tijd invult!

  Zonder deze gegevens kan er geen machtiging worden aangemaakt en kan je inschrijving niet voltooid worden.

 


Inschrijven via Studielink

Stap 1:

Om je bij studielink in te schrijven heb je een DigiD nodig. Met een DigiD kun je direct inloggen op www.studielink.nl. Ben je nog niet in het bezit van een DigiD? Vraag dit dan zo snel mogelijk aan. Tussen het aanvragen van een DigiD en het ontvangen van de activeringscode kunnen vijf werkdagen zitten.

Stap 2:

Zodra je bent ingelogd, ga je verder met het invoeren van je persoonsgegevens en het invoeren van je vooropleidingen.

Stap 3:

Je volgende actie is het indienen van een verzoek tot inschrijving. Je dient je aan te melden voor 1 mei! Hiervoor selecteer je Thomas More Hogeschool-> leraar basisonderwijs

Stap 4:

Nadat je een verzoek tot inschrijving hebt gedaan, ontvang je een mail met daarin een ontvangstbevestiging. Je kunt je aanmelding nog tot eind augustus intrekken of wijzigen via Studielink. Let op dat je de betaalwijze op tijd invult! Zonder deze gegevens kan er geen machtiging worden aangemaakt en kan je inschrijving niet worden voltooid.

Het vervolg
Je hebt nu je verzoek afgerond. Thomas More Hogeschool gaat nu jouw verzoek controleren. Hiervoor kunnen zij eventueel nog aanvullende informatie bij je opvragen. Je machtigt Thomas More Hogeschool digitaal voor het innen van collegegeld. Raadpleeg zelf ook regelmatig je ‘to-do-lijst’ op studielink en houd de berichtgeving in de gaten.

Studiefinanciering aanvragen
Indien je voor studiefinanciering in aanmerking komt, moet je hiervoor een apart verzoek indienen via de website van DUO.

Handige links
www.studielink.nl
www.duo.nl
www.digid.nl

Studielink tijdelijk niet beschikbaar
Studielink krijgt een nieuwe website. Daarom is www.studielink.nl van 1 tot en met 9 oktober 2018 niet bereikbaar. Gedurende deze periode is het niet mogelijk om aan te melden voor een opleiding bij een onderwijsinstelling. Vanaf 10 oktober om 9:00 uur is de Studielink website weer beschikbaar.

Log vanaf 10 oktober 2018 in met je DigiD of met je oude gebruikersnaam en wachtwoord om je huidige account op de nieuwe Studielink website te activeren. Let op: je kunt na 10 oktober je oude gebruikersnaam en wachtwoord niet meer opvragen! Zorg er dus voor dat je deze goed hebt opgeslagen. Kijk voor meer informatie over de nieuwe website.


Lees ook over de inschrijfregeling bij Thomas More Hogeschool

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter

RT @Meetup010: Wij zijn ook aanwezig op de onderwijsnacht op 5 oktober, onderdeel van het onderwijsfestival. Kom kennismaken met ons! Info…

by Thomas More HS