fbpx

(h)alo-traject

in twee jaar dubbele bevoegdheid + direct voor de klas!

Ben je afgestudeerd aan de (h)alo als docent lichamelijke opvoeding en heb je zin om als leerkracht in het basisonderwijs aan de slag te gaan? Dan is dit een interessant traject voor jou! In slechts twee jaar haal je een dubbele bevoegdheid en begin je direct met werken.

Het Rotterdamse schoolbestuur de RVKO biedt (h)alo-alumni het volgende aan:

 • twee dagen per week in dienst als vakleerkracht bewegingsonderwijs (LA-salaris);
 • twee dagen per week in dienst als leerkrachtondersteuner (schaal 7);
 • vergoeding van het collegegeld en de studieboeken;*
 • baangarantie na afstuderen met goede beoordelingen.

Je volgt twee avonden per week onderwijs op Thomas More Hogeschool in de deeltijdopleiding (dinsdag en donderdag 18.00-22.00) en je loopt één dag per week stage. Thomas More Hogeschool zorgt voor een stageplaats en praktijkbegeleiding. De pedagogische en onderwijskundige aspecten van het beroep en het doen van onderzoek om je eigen handelen en onderwijspraktijk te verbeteren vormen de rode draad door je opleiding.

Heb jij het in je?
De tweejarige deeltijd is een intensief traject. Om te bepalen of je het in je hebt om dit traject in twee jaar succesvol af te ronden heeft Thomas More Hogeschool een profiel opgesteld en een uitgebreide procedure Studiekeuzecheck. De  RVKO heeft een sollicitatieprocedure ingesteld, bestaande uit een sollicitatiegesprek en een assessment.

Meer informatie
Neem voor meer informatie over het (h)alo-traject contact op met Astrid de Wit, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Neem voor meer informatie over de tweejarige deeltijdopleiding contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

* De opleiding dient te worden afgerond binnen twee jaar. Wanneer de opleiding niet binnen twee jaar wordt afgerond, betaalt de
student zelf het collegegeld van de resterende periode. Wanneer een leerkracht ervoor kiest binnen drie jaar na afstuderen niet meer bij de RVKO in dienst te blijven is er een terugbetalingsregeling.

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter