fbpx

Intervisie voor Aandachtsfunctionarissen

De Aandachtsfunctionaris is de spil binnen de school als het gaat om signaleren, melden en steun bieden op het gebied van huiselijk geweld en kindermishandeling. De intervisiebijeenkomsten bieden gelegenheid voor onderlinge steun, ervaringen uitwisselen en kennis opdoen. De specifieke onderwerpen in de intervisiebijeenkomsten worden door de deelnemers zelf aangedragen: waar heb je steun bij nodig en welke vragen heb je? Heb je bijvoorbeeld vragen over het begeleiden van leerkrachten? Over de cultuur binnen je school? Of over de samenwerking met de hulpverlening? Het betreft intervisiebijeenkomsten over praktijksituaties, met daaraan gekoppeld kennis over het werken met de meldcode en het uitwisselen van ervaringen. In de bijeenkomsten reflecteer je op je eigen praktijk, fris je je kennis op over het werken met de meldcode en wissel je ervaringen uit met andere Aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling. Onder begeleiding van een deskundige ga je aan de slag met complexe situaties uit je eigen praktijk.

DOELGROEP
Deze intervisie is gericht op (toekomstige) Aandachtsfunctionarissen huiselijk geweld en kindermishandeling

ORGANISATIE
Thomas More Academie, in samenwerking met RVKO

STUDIEBELASTING, CURSUSDATA EN LOCATIE
Drie bijeenkomsten van 2 uur. In overleg met de deelnemers worden data en locatie nader bepaald.

KOSTEN
€100 voor drie bijeenkomsten. Voor (toekomstige) Aandachtsfunctionarissen op RVKO-scholen geldt dat de training bovenschools bekostigd wordt.

BIJZONDERHEDEN
Meer informatie over de inhoud: Mirl Witte-Both, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Share this product

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter