fbpx

Montessori Movement 010

Montessori Movement 010 organiseert ook dit schooljaar in samenwerking met Thomas More Academie weer tal van activiteiten voor Montessorileraren. Wil je samen de richting van het Montessorionderwijs bepalen? Wil je samen bepalen wat goed Montessorionderwijs is? Wil je samen ontwikkelen? Wil je samen leren binnen deze Montessoricirkel? Kijk dan of er iets voor jou bij zit in ons aanbod.

INHOUD
Afgestemd op de behoeftes uit Regio Rotterdam e.o. organiseren we gedurende het jaar verschillende activiteiten voor alle Montessorianen. Je kunt je vooraf via de website van de Montessori Movement 010 of Thomas More Academie aanmelden. Alle activiteiten staan in het teken van verbinding maken, zelfstandigheid vergroten en eigen keuzes maken. Gedurende het schooljaar verzamelen we weer jullie behoeftes voor het aankomende jaar. Hieronder vind je het aanbod van dit schooljaar.
Montessori QuickStart
Ga je na de vakantie op een Montessorischool werken, maar heb je nog totaal geen ervaring?
In de laatste week van je vakantie organiseren we een dag waarin we je kennis laten maken met de belangrijkste basiskennis.
Montessori Meet-ups
Het doel van de Meet-ups is om kennis te delen. We weten hoeveel kennis en ervaring jullie hebben! Wanneer we dit gaan delen, kunnen we allemaal groeien. Meet-ups organiseren we dit jaar op drie Montessorischolen. Iedere Meet-up heeft een bepaald thema uit jullie eigen praktijk, dat we verbinden met de theorie van Maria Montessori, hedendaagse wetenschappen en jullie eigen praktijk.
Montessori Masterclasses
We organiseren verschillende masterclasses waarbij kennisoverdracht en uitwisseling altijd centraal staan.

ORGANISATIE
Montessori Movement 010 in samenwerking met Thomas More Academie

CURSUSDATA, LOCATIE EN KOSTEN
Alle data, tijden en locaties zijn terug te vinden op de website van Thomas More en op de website Montessorimovement010.nl. Een folder aanvragen kan ook.

BIJZONDERHEDEN
Neem voor meer informatie over de inhoud contact op met Debbie van der Burgh, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 – 200 00 921. Wellicht heb je zelf ook een bepaald thema welke je aan de orde wilt stellen, laat het ons weten. Na afronding van deze opleiding ontvangt u een diploma van de Nederlandse Montessori Vereniging.

Share this product

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter