PROEFSTUDEREN

Ontdek of de studie en onze pabo bij je passen

Ik kom proefstuderen

 

Met de proefstudeerdag/studiekeuzecheck helpen wij jou om de juiste studiekeuze te maken. Of je nu nog in de oriënterende fase zit van je studiekeuze of dat je al zeker weet dat je de opleiding tot leraar basisonderwijs wilt gaan volgen maakt niet uit. Je ontdekt tijdens deze dag of de studie en onze hogeschool bij jou passen, of je de juiste kennis en vaardigheden bezit en of de opleiding aansluit bij jouw toekomstbeeld. Thomas More Hogeschool combineert de studiekeuzecheck en het proefstuderen zodat jij het optimale uit deze dag haalt. Ook houden we rekening met jouw vooropleiding. We snappen dat iemand met een mbo-vooropleiding andere vragen kan hebben dan havisten en vwo’ers.

Dit studiejaar zijn de proefstudeerdagen op:

Voltijd

  • Vrijdag 17 november 2023 van 09.00 uur tot 14.30 uur
  • Vrijdag 9 februari 2024 van 09.00 uur tot 14.30 uur
  • Vrijdag 12 april 2024 van 09.00 uur tot 14.30 uur

Deeltijd

  • Donderdag 16 november 2023 van 19.00 uur tot 21.00 uur
  • Donderdag 15 februari 2024 van 19.00 uur tot 21.00 uur
  • Woensdag 22 mei 2024 van 19.00 uur tot 21.00 uur

Meld je aan voor de dag of avond die jou uitkomt

Op 22 mei is de laatste proefstudeeravond voor de deeltijd pabo. Voor de voltijd pabo-opleiding plannen we vanaf oktober weer nieuwe data. Wil je nu al onze pabo ervaren en meelopen met een van onze studenten? Laat het weten via info@thomasmorehs.nl of kom 5 juni naar de laatste open dag van dit jaar.
1Over proefstuderen
2Over je vooropleiding
3Over jou
Hidden
Heb je interesse in voltijd of deeltijd proefstuderen?

Wat kun je verwachten?

  • Sfeer proeven om vakken en de school te leren kennen
  • Studenten en docenten die al je vragen kunnen beantwoorden
  • Eventueel een studiekeuzecheck
  • Een bezoek aan een basisschool (voltijd)

 

doodle love

LOCATIE

100% pabo in hartje Rotterdam

Thomas More Hogeschool is een hogeschool en en community. Omdat we alleen gefocust zijn op de pabo delen jij en je medestudenten de passie voor het lesgeven en is de drempel om met elkaar te kletsen, ervaringen te delen en van elkaar te leren laag. Als je bij ons studeert, ontmoet je studenten van alle routes. En ook onderwijsprofessionals en schoolleiders uit het werkveld die zich verder professionaliseren kom je tegen in het gebouw.

Je vindt ons op 300 meter van Rotterdam Centraal Station. Ideaal dus als je van plan bent met het OV te komen. Maar ook met de auto zijn we goed te bereiken met genoeg betaalde parkeermogelijkheden in de omgeving (zone 700). Of kom lekker op de fiets/scooter. Je kunt ze voor de deur kwijt.

VOOR VOLTIJD

Buddy

Heb jij interesse in de voltijdopleiding, maar zit je misschien nu nog met vragen en wil je deze aan studenten stellen? Dan koppelen we jou graag een studentenbuddy. Stel al je vragen over bijvoorbeeld stage lopen, hoe ziet een dag op Thomas More eruit, zijn de toelatingstoetsen te doen etc. Je kunt dan per mail/app/video bellen contact hebben met een student van ons. Daarnaast kun je ook met hem/haar een meeloopdag plannen. Je stemt dan samen een geschikt moment af en loopt dan met een aantal lessen mee.

Yes, ik wil een studentenbuddy