Meld je aan voor de dag of avond die jou uitkomt

Met de proefstudeerdag/studiekeuzecheck helpen wij jou om de juiste studiekeuze te maken. Of je nu nog in de oriënterende fase zit van je studiekeuze of dat je al zeker weet dat je de opleiding tot leraar basisonderwijs wilt gaan volgen maakt niet uit. Je ontdekt tijdens deze dag of de studie en onze hogeschool bij jou passen, of je de juiste kennis en vaardigheden bezit en of de opleiding aansluit bij jouw toekomstbeeld. Thomas More Hogeschool combineert de studiekeuzecheck en het proefstuderen zodat jij het optimale uit deze dag haalt. Ook houden we rekening met jouw vooropleiding. We snappen dat iemand met ene mbo-vooropleiding andere vragen kan hebben dan havisten en vwo’ers.

Dit studiejaar zijn de proefstudeerdagen op:

Voltijd

  • Vrijdag 18 november 2022 van 09.00 uur tot 14.30 uur
  • Vrijdag 10 februari 2023 van 09.00 uur tot 14.30 uur
  • Vrijdag 14 april 2023 van 09.00 uur tot 14.30 uur
Ik kom voltijd proefstuderen

 

Deeltijd

  • Woensdag 16 november 2022 van 19.00 uur tot 21.00 uur
  • Woensdag 15 februari 2023 van 19.00 uur tot 21.00 uur
  • Woensdag 24 mei 2023 van 19.00 uur tot 21.00 uur
Ik kom deeltijd proefstuderen

Wat kun je verwachten?

  • Sfeer proeven om vakken en de school te leren kennen
  • Studenten en docenten die al je vragen kunnen beantwoorden
  • Eventueel een studiekeuzecheck
  • Een bezoek aan een basisschool (voltijd)

 

doodle love

LOCATIE

100% pabo in hartje Rotterdam

Thomas More Hogeschool is een hogeschool en en community. Omdat we alleen gefocust zijn op de pabo delen jij en je medestudenten de passie voor het lesgeven en is de drempel om met elkaar te kletsen, ervaringen te delen en van elkaar te leren laag. Als je bij ons studeert, ontmoet je studenten van alle routes. En ook onderwijsprofessionals en schoolleiders uit het werkveld die zich verder professionaliseren kom je tegen in het gebouw.

Je vindt ons op 300 meter van Rotterdam Centraal Station. Ideaal dus als je van plan bent met het OV te komen. Maar ook met de auto zijn we goed te bereiken met genoeg betaalde parkeermogelijkheden in de omgeving (zone 700). Of kom lekker op de fiets/scooter. Je kunt ze voor de deur kwijt.

VOOR VOLTIJD

Buddy

Heb jij interesse in de voltijdopleiding, maar zit e misschien nu nog met vragen en wil je deze aan studenten stellen? Dan koppelen we jou graag een studentenbuddy. Stel al je vragen over bijvoorbeeld stage lopen, hoe ziet een dag op Thomas More eruit, zijn de toelatingstoetsen te doen etc. Je kunt dan per mail/app/video bellen contact hebben met een student van ons. Daarnaast kun je ook met hem/haar een meeloopdag plannen, zodra de school weer open gaat. Je stemt dan samen een geschikt moment af en loopt dan met een aantal lessen mee.

Yes, ik wil een studentenbuddy