fbpx

Voltijd

Kinderen basisschool les scheikunde min

Ben je klaar voor je droombaan in het basisonderwijs? Er zijn verschillende routes om leraar in het basisonderwijs te worden.

Wanneer je de opleiding voltijd gaat volgen, kun je al over 4 jaar als leraar basisonderwijs voor de klas staan. Natuurlijk sta je ook al eerder voor de klas in de vorm van stages. Je loopt stage vanaf het eerste jaar zodat je direct alles wat je leert in je stageklas kunt toepassen. Dit schakelen tussen theorie en praktijk is kenmerkend voor de opleiding: steeds opnieuw wordt de verbinding gemaakt tussen de lesstof en de beroepspraktijk. Bekijk hier de voorbereidingen en de toelatingseisen.

Varianten

De opleiding tot leraar basisonderwijs bieden we, afhankelijk van jouw vooropleiding, aan in meerdere varianten. Klik aan de hand van je vooropleiding, die je in de tabel hieronder kunt vinden, op de voltijd varianten voor meer informatie. 

Vierjarige voltijd Thomas More Hogeschool Driejarige voltijd Thomas More Hogeschool

Opleidingsvariant  Vooropleiding 
 Vierjarig

Havo-, vwo, mbo-4-diploma

21+ toets

 Driejarig

Vwo-diploma

Hbo propedeuse

(Met een havo- of mbo-4 diploma zou je in aanmerking kunnen komen voor deze variant. Zie de driejarige variant voor meer info.)

Meer informatie
 • Aanmelden en algemene vragen: Claudia de Graaf & Madeleine Wouters- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Toelating: Veronique Weima - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Stage: Angelique Lopez & Michelle Verweijen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kom onze hogeschool ervaren

Kijk in de agenda voor de data van het proefstuderen en de open dagen. Of kom in contact met een student die kan vertellen hoe het is om op de Thomas More hogeschool te studeren. Lees hier meer over een student buddy.

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.