fbpx

Studeren in deeltijd

Ben je er aan toe om de stap te zetten naar je droombaan? Is het tijd om de carrièreswitch te maken, zodat je betekenisvol werk kunt doen voor kinderen? Er zijn verschillende routes om leraar in het basisonderwijs te worden. Ongeacht jouw persoonlijke situatie, er is een route die bij jou past! Zo kun je je opleiding combineren met een baan en je privé situatie. Veel deeltijdstudenten starten in de loop van de opleiding met werken in het basisonderwijs.

Deeltijdroutes bij Thomas More Hogeschool:

 • Drie- of vierjarige opleiding (afhankelijk van vooropleiding, ervaring en studiesucces.)
 • Level Up, In je eigen tempo en passend bij jouw talent vakken van de deeltijdopleiding volgen in losse modules als cursist. (Als je al een afgeronde MBO4-opleiding hebt en wilt doorgroeien binnen het basisonderwijs in je eigen tempo.)

Reeds of bijna een bachelor diploma op zak?

Kosten
Je betaalt collegegeld en je moet boeken aanschaffen. Afhankelijk van je eerdere opleiding(en) betaal je wettelijk collegegeld of instellingscollegegeld. Als je al een onderwijsbevoegdheid hebt of een opleiding in de zorg hebt afgerond betaal je instellingscollegegeld, in overige gevallen kan je voor het wettelijk collegegeld studeren. Afhankelijk van je persoonlijke situatie kan je op de site van Duo kijken voor welke regelingen je eventueel in aanmerking komt.
> Zie voor actuele informatie: www.duo.nl

Voor meer informatie over de kosten van het studeren als cursist via Level Up kijk hier.

Als je studeert aan een andere bachelor opleiding en wilt deelnemen aan de minor werken in het basisonderwijs, zijn hier voor jou als student geen extra kosten aan verbonden.

Aanmelding
De aanmelding verloopt via Studielink.

Meer informatie

 • Over aanmelden en algemene vragen: Claudia de Graaf, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Over de toelating: Veronique Weima, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Over de inhoud van de verkorte deeltijdopleiding:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Over de inhoud van het zij-instroomtraject: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Stage: Angelique Lopez & Michelle Verweijen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Proefstuderen
Kijk in de agenda voor de data van deeltijd proefstuderen

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter