Verhaal

Extra startmoment deeltijd pabo

20 december, 2023 3 Minuten Onderwijs

Wil jij een verschil maken in het leven van kinderen? Voel je dat het tijd is voor een nieuwe carrièrestap richting betekenisvol werk? Of ben je al werkzaam in het onderwijs en zoek je naar kansen voor verdere groei en ontwikkeling? Dan is dit je kans!

Start in februari met de deeltijd pabo

Vanwege de grote belangstelling voor de deeltijd regulier kun je je nu inschrijven voor onze extra groep met als lesdag woensdag. Je kunt je voor dit nieuwe startmoment nog tot 22 januari inschrijven via Studielink! Je start de pabo-opleiding in februari 2024.

DEELTIJD PABO REGULIER

Jij bepaalt het tempo

Studeren in deeltijd betekent de perfecte balans vinden tussen studie, werk en privéleven. Onze deeltijd pabo-opleiding heeft een duidelijke structuur door de opbouw in modules en is tegelijkertijd flexibel doordat je op jouw gewenste tempo kunt studeren. Je ontwikkelt je richting leeruitkomsten. Zo weet je al meteen waar je naartoe werkt. Je maakt zelf keuzes in de wijze waarop je je deze leeruitkomsten eigen maakt en in welk tempo je de modules volgt die je ondersteunen bij je ontwikkeling.

Flexibele opleidingsduur

Je start de deeltijdopleiding in regulier studietempo (2,5-4 jaar). Blijkt na het eerste half jaar dat het studeren je goed afgaat?  Dat je minder studietijd nodig hebt om je de leeruitkomsten eigen te maken? Dan kun je ervoor kiezen om te versnellen en over te stappen naar het verkorte studieprogramma in onze deeltijd compact.

In overleg met jouw pro-begeleider bepaal je wanneer je er aan toe bent om jouw leeruitkomsten aan te tonen. Ook de wijze waarop je deze aantoont kun je zelf kiezen. Zo stel je gedurende de opleiding jouw persoonlijke studieplan samen. Tegelijkertijd bieden we jou gestructureerde opleidingsprogramma’s die houvast bieden wanneer je daar behoefte aan hebt.

Extra startmoment: woensdag

Deze extra groep heeft les op woensdagen van 8.30 uur tot uiterlijk 18.00 uur.

Studiebelasting

Reken op ongeveer 8 uur college per week, 8 uur stage en gemiddeld 10 uur zelfstudie. Tijdens toetsperiodes kan dit meer worden, dat is uiteraard per persoon verschillend.

Meer over de deeltijd pabo Inschrijven
Quotation mark

Ik ben heel goed ontvangen op Thomas More. Dat begon al bij de open dag, toen ik persoonlijk werd aangesproken door een Godsdienst docent, die aangaf dat ook ik welkom was en juist diversiteit belangrijk is. Hierdoor voelde ik mij echt geaccepteerd, wat voor mij doorslaggevend was om voor deze hogeschool te kiezen! Maar ook de kleinschaligheid en korte lijntjes vind ik super fijn!

Wissam Astitou - Student deeltijd pabo

Schrijf je voor 22 januari in

Ben je klaar om de stap te zetten? Dat vinden wij natuurlijk super! Je kunt je hier direct inschrijven via Studielink*.

Vragen?

Heb je nog wat vragen over de deeltijd pabo? Laat het ons gerust weten via studentzaken@thomasmorehs.nl of 010-4657066. We helpen je graag met jouw studiekeuze.

*De inschrijving staat open tot maandag 22 januari 2024.