fbpx

Open dagen

Rotterdam heeft werk voor leraren basisonderwijs! Wil jij leraar basisonderwijs worden? Of wil je weten wat er verder mogelijk is met een diploma pabo? Ben je benieuwd of Thomas More Hogeschool bij je past? Ontdek het op onze open dagen!

kinderen

Tijdens een open dag kun je sfeer proeven, verschillende voorlichtingen volgen en je ontmoet studenten, hogeschool docenten en leerkrachten basisonderwijs uit het werkveld. Ze zijn er om hun ervaringen met je te delen en al jouw vragen te beantwoorden. Hoe zit het bijvoorbeeld met die baangarantie? Is er behalve lesgeven nog meer mogelijk in het onderwijs? Kan iedereen de opleiding volgen? Hoe zit het met stage lopen? Je kunt al je vragen stellen op de open dag! Je vindt alle open dagen in de agenda.

> Onze open dag 11 mei gemist? Bekijk de presentaties hier!

Aanmelden

Je kunt je (tot enkele dagen voor de open dag) aanmelden door op de aanmeldlink bij het evenement te klikken. Naast een open dag bezoeken kun je proefstuderen. Door te proefstuderen ervaar je hoe het is om student te zijn aan Thomas More Hogeschool en krijg je een duidelijke indruk van of het iets voor jou is. 


studenten

Nu al nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat op Thomas More Hogeschool? Volg Thomas More Hogeschool op social media om een impressie te krijgen:

facebook  youtube  twitter  instagram  linkedin

 

 Of wil je eerst meer weten over:
Voltijd studeren
Deeltijd studeren
Het verkorte 3-jarig traject
- LevelUp

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter