Zomercursus rekenen / wiskunde

Tijdens het voortraject van je inschrijving bij Thomas More Hogeschool (studiekeuzecheck en toelatingstoetsen ak, nt en gsbiedt Thomas More Hogeschool de mogelijkheid de rekentoets WISCAT-pabo al te maken. (In 2017 heeft dit moment al plaats gevonden.) De WISCAT moet je verplicht behalen in het eerste halfjaar van je studie. Je hebt een vliegende start van je studie wanneer je de WISCAT al hebt gehaald! Heb je tijdens het voortraject de WISCAT-pabo niet gehaald of weet je dat wiskunde niet je sterkste punt is dan adviseren we je om je in te schrijven voor de zomercursus rekenen/wiskunde.

Oefenmateriaal
Het boek "Basisvaardigheden Rekenen Pabo", van Noordhoff Uitgevers, derde druk, ISBN 978-90-01-82297-2. Je kunt ook een oefentoets doen op de website van Cito.

Data
Je kunt de zomercursus volgen maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus, van 9.00 tot 12.00 uur
Let op: Data onder voorbehoud.

Aanmelden
Je kunt je tot 18 augustus aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen en in te leveren. Opsturen kan ook naar: Thomas More Hogeschool, t.a.v. Zomercursussen, Stationssingel 80, 3033 HJ Rotterdam.

Kosten
Voor aankomende studenten van Thomas More Hogeschool zijn deze cursussen gratis. Voor deelnemers die zich niet inschrijven bij Thomas More Hogeschool, berekenen wij een deel van de kosten door, namelijk €215,-

> Download hier het aanmeldformulier 

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter