a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Onze partners

Radiant Lerarenopleidingen
Radiant Lerarenopleidingen is een samenwerkingsverband van negen hogescholen. Binnen Radiant Lerarenopleidingen bundelen wij kennis en kracht op gebieden als onderwijsontwikkeling en praktijkgericht onderzoek. Radiant Lerarenopleidingen staat voor goed onderwijs vanuit een waardengedreven perspectief en sterke verbondenheid met het werkveld.Radiant Lerarenopleidingen bestaat uit Christelijke Hogeschool Ede (CHE), Driestar hogeschool, Hogeschool De Kempel, Hogeschool iPabo, Iselinge Hogeschool, Katholieke Pabo Zwolle (KPZ), Marnix Academie, Thomas More Hogeschool en Hogeschool Viaa.


RadiantLogos

Partners in leren
Partnersinleren.nl is een initiatief vanuit een samenwerkingsconvenant tussen Thomas More Hogeschool en basisschoolbesturen de RVKO, WSKO, Floreo, Siko, Laurentius stichting, De Groeiling en SKOP.
Als partners zetten we ons in om de kwaliteit van het onderwijs in Rotterdam en aangrenzende regio's op structurele wijze te verbeteren door de doorgaande professionele ontwikkeling van leraren (in opleiding) te stimuleren en faciliteren en bieden hiertoe een eigentijds, samenhangend, inspirerend en divers leerlandschap aan. Het programma partnersinleren kent 6 programmalijnen, klik hier voor meer informatie.

Convenant Samen Opleiden
Thomas More Hogeschool heeft het Convenant Samen Opleiden gesloten met zeven schoolbesturen uit de regio Rotterdam en daarbuiten. Het convenant is uniek in Nederland. Pabo en schoolbesturen nemen samen de verantwoordelijkheid om de leerkracht in het basisonderwijs verder te professionaliseren.

Dit heeft gevolgen voor 3500 zittende leerkrachten, met meer dan 33.000 leerlingen. Ook alle toekomstige leerkrachten kunnen hiervan profiteren. Het delen van kennis en ervaring wordt gestructureerd. Leerkrachten en docenten werken samen aan de verbetering van onderwijs en opleiding. Stage en LIO (Leraar in Opleiding) vormen de kern van de opleiding tot basisschoolleerkracht. Het convenant geeft ook de garantie aan Thomas More Hogeschool dat alle studenten een stageplaats krijgen bij de aangesloten scholen van katholiek primair onderwijs.

R.V.K.O. (66)

Rotterdamse Vereniging voor Katholiek Onderwijs

Stichting Groeiling (28)

Stichting Groeiling

Stichting Floreo (6)

Stichting Floreo

Laurentius (27)

Stichting voor katholiek primair onderwijs

W.S.K.O. (18)

Westlandse Stichting Katholiek Onderwijs

S.K.O.P. (5)

Stichting Katholiek Onderwijs Pijnacker

S.I.K.O. (12)

Stichting voor Interconfessioneel en Katholiek Onderwijs

Contact

 • Bezoekadres
   
  Thomas More Hogeschool
  Stationssingel 80
  3033 HJ Rotterdam
 • Telefoon
   
  +31 (0)10 – 4657066

 • Mail
   
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Twitter